VINO

Haloze - trgatev - Arnecic -5096V naši ponudbi so vina različnih sort, letnikov in sladkorne stopnje. Pri tehnologiji proizvodnje vin, mošt fermentiramo izključno z lastnim sladkorjem in strmimo k temu, da je kasneje v vinu čim nižja vsebnost skupnega žvepla. V okviru naše ponudbe vam ponujamo ZVRST KOVAČ, ki je zelo primerna za različne družabne dogodke, kot so praznovanja rojstnih dni, poroke, veselice, koncerti, itd…Odlikujeta jo svežina in lahkotnost, uživamo jo lahko kot samostojno pijačo ali jo mešamo z mineralno vodo v »HALOŠKI ŠPRICAR«.

Če so vremenski pogoji ugodni, se odločimo tudi za Barbarino trgatev. Sveta Barbara, zavetnica naše farne cerkve v Cirkulanah, goduje 4. decembra in takrat mi opravimo našo Barbarino trgatev. Iz tega grozdja pridelujemo posebno serijo vin pod nazivom Barbarino vino. Vina s tem nazivom so pozne trgatve, izbori ali suhi jagodni izbori.

Naša ponudba obsega:

–          prodajo odprtih in ustekleničenih vin
–          individualne degustacije (zaželena najava)
–          degustacije za skupine (obvezna najava)

TRAMINEC 2011-trans SIPON 2008Rumeni-muskat

 

 

 

 

Več…

Comments are closed.

Uporabljamo piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje na spletni strani. več informacij

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na spletnih mestih je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika – saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh.

Zapri