PEKA KRUHA

Haloze - Arnecic - kruh -8093-2Že vrsto let se na kmetiji AS Arnečič – pri Kovači ohranja tradicija peke kruha v klasični kmečki peči v kateri se kuri na drva. Intenzivneje smo se s peko kruha pričeli ukvarjati leta 1991  kot z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji. Kruh zamesimo po tradicionalni recepturi, ga ročno oblikujemo in pečemo v kmečki peči. Pri pripravi testa ne uporabljamo nobenih aditivov oziroma pekovskih dodatkov, ampak le surovine kot so jih uporabljali naši predniki.

Najbolj znan je naš KOVAČOV RŽENI MEŠANI KRUH, kateri je bil prvi proizvod, ki smo ga začeli prodajati. Našo ponudbo smo popestrili še s kruhom, ki mu dodamo različna semena (sezam, lan, sončnice) in s koruznim kruhom. Kot je bila v Halozah navada pa ob božičnih praznikih pečemo sadni kruh, pred velikonočnimi prazniki pa mlečni kruh in mlečni kruh z rozinami.

Novost v ponudbi so domači keksi iz kmečke peči.

Kruh pečemo štiri dni v tednu: v torek, četrtek, petek in v soboto. Izjema so predpraznični dnevi in prazniki, ko svoj delovni čas prilagodimo strankam.

Kruh lahko kupite pri nas na kmetiji ali v okoliških trgovinah in mesnicah, za več informacij smo vam na voljo na spodaj navedene kontaktne številke.

Delovni čas za stranke:
Torek: 6.00-12.00
Četrtek: 6.00-12.00
Petek: 6.00-18.00
Sobota: 6.00-14.00

Kontakt:
KRUH PRI KOVAČI
Darinka Arnečič s.p.
Gradišča 116 b
2282 Cirkulane

Tel: 02/761-5861
GSM:040-842-467

Comments are closed.

Uporabljamo piškotke za zagotovitev ¸najboljše uporabniške izkušnje na spletni strani. več informacij

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na spletnih mestih je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika – saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh.

Zapri